Маркетинг

neuroped.mk претставува специјализирана веб-страница која овозможува информирање на корисници кои многу ретко користат печатени медиуми. Ве повикуваме да се придружите на компаниите кои го поддржуваат овај едукативен проект со цел да бидеме подобри и подостапни. За...