neuroped.mk претставува специјализирана веб-страница која овозможува информирање на корисници кои многу ретко користат печатени медиуми.

Ве повикуваме да се придружите на компаниите кои го поддржуваат овај едукативен проект со цел да бидеме подобри и подостапни. За повеќе информации контактирајте не преку нашата адреса contact@neuroped.mk